Oto Ekspertiz Firması

10 yıldır oto ekspertiz hizmetini, işini bilen uzman bir ekiple yapan Maltepe Oto Ekspertiz firması, İstanbul’da 20’den fazla noktada hizmet sunmaktadır. Aynı zamanda bağımsız bir şekilde son teknoloji test cihazları ile kusursuz ve %100 doğru bir şekilde test işlemlerini yapmaktayız. Ayrıca hazırladığımız raporları hem sözlü hem de yazılı olarak müşteriye iletmekteyiz.

Araç Ekspertiz Hakkında

Hazırladığımız raporları kısa bir süre içinde vererek, 2 el araç alımlarda sizi hem zaman kaybından hem de değerinden yüksek fiyat vermekten kurtarmış oluruz.

Maltepe Oto Ekspertiz Araç Testlerimiz;

Hizmetlerimiz
Süspansiyon Testi
Fren Testi
Motor Testleri
Boya Kaporta Testi
Elektrik Testleri
Araç Ön Kontrolleri
Araç Alt Kontrolleri

Hatta uygun fiyatlı ekspertiz hizmetlerin hakkında bilgi almak ya da beklemeden oto ekspertiz yaptırmak için randevu alınız.

  • Adres: Armağanevler Mh. Mithatpaşa Cd. No:179
    Ümraniye – İstanbul

  • Telefon: 0542 577 56 91
  • Sabit Telefon: 0216 335 40 06

  • Sabit Telefon: 0850 755 90 60
  • E-Posta: info@drekspertiz.com

Dr oto ekspertiz hakkında; İstanbul’un hemen her bölgesinde araç ekspertiz hizmeti veren köklü ve kurumsal bir firmadır. Vermiş olduğu hizmetlerde müşterilerinin memnuniyetini sağlayabilmek adına son teknolojileri kullanmaktadır. Aynı zamanda personellerine her daim eğitimler vermektedir. Her biri alanında uzman personelleri ile de kaliteli hizmetler vermeye devam etmektedir.

Oto Ekspertiz Firması Hizmetleri

2. el araç satın almak isteyen kişiler aracın değişen parçasını, boyasını, kaportasını, motor testini, beyin testini ve fren testini hızlı bir şekilde yaptırabilmektedir. Tüm incelemelerin yapılması sonucunda yazılı bir rapor oluşturulmaktadır. Aynı zamanda bu rapor uzman personeller tarafından sözlü bir şekilde de aktarılmaktadır. Kişi aracı alıp almama konusunda daha güvenli ve bilinçli bir karar verir.

Kurumsal bir şekilde çalışmalar gerçekleştiren Dr ekspertiz; oto ekspertiz alanında sektörünün tüm ihtiyaçlarını en kaliteli şekilde karşılamaktadır. 9 yılı aşkın süredir sektörden sektörün içerisinde yer alan Dr oto ekspertiz; tamamen müşteri odaklı misyonu ile kaliteli ve kusursuz hizmetler vermektedir. Tüm arabaların marka ve modellerini tek çatı altında güvenli bir şekilde ekspertiz yapmaktadır.

Kaliteli ve profesyonel ekspertiz hizmeti ile 2. el araç satın almadan önce alacağınız araçla ilgili her türlü bilgiye ulaşabilmeniz mümkündür. Dr oto ekspertiz; fren testi, beyin testi, motor testi, yanal kayma testi, dyno testi, obd testi, arıza testi, alt kontrol testi, süspansiyon testi, lastik derinlik testi, boya ve kaporta testi ile kapsamlı bir inceleme ile araçla ilgili en ince ayrıntıya kadar bilgi sahibi olabilirsiniz.  Böylelikle  alacak olduğunuz ikinci el aracı gerçek değerinde almış olursunuz.